Українська співачка Анастасія Приходько звернулась до українців з приводу всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та світової акції боротьби з насильством.

Читайте Знай в Google News!

Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, зокрема, в Instagram, де часто не лише радує шанувальників гарними кадрами, а й ділиться думками про життя.

Цього разу Приходько нагадала своїм підписникам, що 1 грудня - не просто перший день зими. Сьогоднішня дата - це Всесвітній день боротьби зі СНІД, який, за словами співачки, "символічно потрапляє в 16-денну світову акцію боротьби з насильством".

"Тому, що навіть у 21 столітті люди, ще наразі, не навчилися примиренню з тими, хто не стандарт: інваліди, люди з невиліковними захворюваннями та каліцтвами. Їх прийнято не помічати, відштовхувати й удавати, що їх просто не існує", - зазначила Приходько.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анастасія нагадала, що Україна вражає кількістю жертв домашнього насильства - близько 4 млн. Вона зізналась, що й сама належить до них, адже перший чоловік жорстоко з нею поводився.

"У моєму житті теж був етап жорстокого поводження з боку чоловіка і я думала, так само як і ви! По-дурості, по-молодості, по-коханню. Але, в таких стосунках немає кохання і не буде", - написала Приходько і закликала жінок не терпіти і не боятися розривати такі стосунки.

Анастасія Приходько, фото Instagram
Анастасія Приходько, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Приходько згадала пережите насильство і приниження від колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Приходько поділилася з фанатами провокаційним фото

Також Знай.ua писав, Приходько поділилася думками про нерозділене кохання