Зірка Кварталу-95 і популярний український комедійний актор Юрій Ткач завжди знає, як розсмішити своїх шанувальників.

Талант комедійного виконавця + смішна Instagram- "маска" з густими бровами і без передніх зубів — таку зброю вибрав Ткач 1 грудня, щоб убити свою аудиторію наповал.

Він удавано охав в камеру і примовляв: "істерика, це істерика". Але довше декількох секунд дивитися це було неможливо, щоб не захихотіти.

Схожу маску, до речі, нещодавно використовував його колега-Євген Кошовий. Тільки він зробив собі великі вуха і назвався Савіком Уштером, і відео теж моментально стало вірусним.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шанувальники оцінили прикол.

“У Юри випав останній молочний зуб!😃 😂 ", Людина що курила і потім заїдала запах солодким.", "😂 😂 😂ви позитифчик наш!!👏 👏 👏 ❤ ️ ",- писали фанати. Всього за 4 години відео набрало понад 108 000 переглядів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ми писали, що Юрій Ткач з " Кварталу 95 "розчулив українців серйозним виразом обличчя:" це на паспорт?"

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, на якому позував у знімальній студії одного з телевізійних проектів. Так, артист приміряв стильну білосніжну сорочку в сіро-синю смужку, а також футболку, радісно посміхаючись на камеру. При цьому шоумен зізнався численним шанувальникам, що знімок припав йому до душі і грайливо поцікавився, чи варто поставити кадр на аватарку (фото профілю).

Нагадавши, Юрій Ткач перетворився на Могилівську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність