Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - 11 вересня о 18:25 з'явився на світ їх з чоловіком довгоочікуваний син. Хлопчика назвали Домінік, зріст і вага малюка - 52 сантиметри, 3 кілограми і 40 грам. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Радісна матуся не збирається довго засиджуватися в декреті, а вільний час приділяє відновленню після пологів. Звичайно ж, Ілона не забула і про "Танці з зірками", мріючи повернутися на паркет проекту якомога швидше. Поки красуня не могла брати участь в шоу, вона створювала власні огляди кожного випуску, які користувалися великим попитом серед аудиторії. Тепер же Гвоздьова вирішила відзначити, хто, на її думку, повинен був посісти перше місце і отримати кубок.

Варто нагадати, що перемогла пара Санта Дімопулос і Макс Леонов, а на другому місці опинилися Юлія Саніна і Дмитро Жук, що спровокувало справжній скандал. Крім цього, Санта вирішила віддати кубок Юлії, тому вважається, що перемогли в "Танцях" цього року цілих дві пари.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Сьогодні мій останній пост цого року, який буде присвячений @tanci1plus1, хочу відповісти всім і відразу на питання, яким мене засипали ви, мої дорогі:
"Хто, на мою думку, повинен був виграти в цьому сезоні і отримати заповітний 🏆 ?”....

1е місце @santadimopulos та @maksleonov_official-переможці. Браво, кожен ефір круто, потужно,сильно,професійно-але, на жаль, для мене кожен раз просто рівно, особливого зростання не було, просто однаково завжди добре🧐 💪 🏼.

Звичайно, вітаю з перемогою, швидше за все в цьому році переміг професіоналізм а не зріст учасниці ☺ ️

2е місце, як на мене, найприкріше місце. Всього одного ПА не вистачило @zhuk_dmytro і @the_hardkiss 🙏 😰

Ця учасниця з першого ефіру стала для мене відкриттям цього шоу, саме Юлія,за час проекту показала найбільше зростання у всіх сенсах цього слова,саме вона для мене була фавориткою всіх ефірів, всі їхні номери були завжди наповнені змістом, справжніми емоціями, виконані на високому професійному рівні і по техніці і по стилям танців, чого тільки коштував їх останній Hip-Hop!!!!!!

Та вони просто розірвали паркет і суперників «в мотлох»😂 💪 🏼. Навіть @gregchapkis прийшов у захват, він то знає в цьому толк☺️.

Для мене саме ця пара стала переможцями і вважаю абсолютно справедливим той факт, що в цьому сезоні 🏆 розділили між профі і ростом.

Ось і все!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт