Невістка легендарної української співачки Софії Ротару Світлана Євдокименко не частий гість соціальних мереж. Однак днями вона все ж перервала мовчання і опублікувала рідкісний кадр зі своїми дітьми Сонею і Толіком Євдокименком.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій stories Світлани Євдокименко в мережі Instagram.

Історія Світлани Євдокименко, скріншот: Instagram
Історія Світлани Євдокименко, скріншот: Instagram

"Листівка з Нью-Йорка", - підписала свіжий кадр Світлана Євдокименко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що 19-річна онучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделінгом. Красуня зібрала понад 160 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила в сторіс яскравий кадр, відправившись на відпочинок до спекотної Мексики, Тулум. Так, дівчина позувала в міні-бікіні лілового кольору, відправившись на пляж з білосніжним пісочком, щоб вдосталь насолодитися гарячим сонечком і стати щасливою власницею бронзової засмаги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, онучка Ротару в розпал пандемії виблискує "вишеньками" на пляжі.

Як повідомляв Знай.uа, красуня-онучка Ротару оголилася посеред спекотної Мексики: "Рибка попалася в тенети".

Знай.uа писав, онучка Ротару в короткій спідниці хизується в небезпечному місці - любителька порушувати правила.