Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив у Сторіс кумедне відео, яке зняла для нього красуня-дружина Вікторія. Так, артист позував в затишній домашній обстановці, і, лежачи на ліжку в спальні, не зміг приховати теплих почуттів до їх собачки - такси на ім'я Буся, яку так обожнюють численні шанувальники їх дружної сім'ї.

Юрій трепетно обіймав і цілував чотирилапу подружку, закутану в рушник, а Вікторія навіть пожартувала, що шоумен переплутав Бусю з коханою.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Юра! Це... це що?

Мені здається, ти трохи переплутав.

Боже, яка любов!"

Як виявилося, нещодавно Буся загубилася на вулиці, що стало справжнім шоком для всієї родини Ткачів. Собачку шукали цілих 9 годин, проте все закінчилося добре і пухнастика благополучно доставили додому.

"Повернення блудної Буськи"

Ось так виглядала наша зустріч, після 9 годин розлуки...
9 годин сліз 😢, паніки, пошуків і віри, що все таки знайдемо!!!

Стільки добрих людей відгукнулися і не залишили нас одних у цій ситуації...
Стільки людей вірило в нас, в неї.. У те, що вона знову буде вдома!!! 🏠

Минув час і тепер ми спокійно говоримо про це ...
І ще більше дорожимо нашою улюбленою мордахою!)))"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше