Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Зараз зірка, якій лише ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Читайте Знай в Google News!

35-річна виконавиця – зразок жіночності та стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі.

Нещодавно шоураннер і креативний продюсер проектів "Голос країни", "Танці з зірками", "Маскарад" на каналі "1+1" Володимир Завадюк поділився на своїй сторінці в соцмережі Instagram інригуючим спільним знімком з Тіною Кароль. Можна припустити, що у Дана Балана з'явився сильний конкурент, адже продюсер знайомий зі співачкою вже сім років і, звичайно ж, їх багато що пов'язує.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Моє найкрасивіше фото з тобою, Тіно. Дякую за підтримку та натхнення. Особисто знайомі близько 7 років, за цей час стали рідними, за цей час створили цілу історію. Дякую, що з тобою завжди надійно. Муза 💜" - зворушливо підписав знімок Завадюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Тіна Кароль поманила чоловіків пишними грудьми, але лише однією: "Оцініть".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кароль поборолася за звання "найгарячішої" з молоденькою дружиною Касселя Кунакі: "Дві Тіни".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зачепила за живе одкровенням про кохання: "Ти мене знайшов".