Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилося нове фото, де Кароліна вже почала підготовку до Нового року 2021 ще на початку грудня. Так, шанувальники артистки за допомогою фотошопу додали позаду свого кумира фотофон із затишною домашньою обстановкою, світлими стінами, ошатною ялинкою, прикрашеною золотими і персиковими іграшками, а також безліччю подарунків під деревом.

Сама ж красуня позувала в довгому темно-синьому шовковому платті з глибоким декольте, яке вигідно підкреслювало пишні груди Ані. Також Лорак доповнила жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Варто відзначити, що насправді в цій елегантній сукні виконавиця з'являлася на червоній доріжці музичного фестивалю "Жара" в 2018 році.

"Ну штош, буду намагатися створити новорічний настрій)))) 9)"

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "розкішна жінка!) ", "Хороша", " Краса💋", " удачі тобі! 💓 💓 💓 💝 💋 ", "Ангел!👍".