Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх маленьким сином Леоном вирушили підкорювати спекотний Дубай, ОАЕ, втікши подалі від холодної київської осені. Так, дружна сім'я крім прогулянок по самому місту відвідала ще й пустелю Сейх-аль-Салам і рукотворні озера Аль Кудра, відомі також, як "озера любові".

Тепер же Влад ностальгує за піщаними барханами, а згадувати танцюристу про яскраві враження допомагають кадри з сімейної фотосесії, зробленої в пустелі. На фото щасливе подружжя одягнулося в сині широкі джинси і жилет, білосніжне плаття з корсетом відповідно. При цьому танцюрист оголив торс, а красуня Лілія загадково дивилася вдалину, демонструючи розкішні довгі ніжки.

"Скоро можна на гірки, але вже снігові...❄️

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

@liliya_yama ❤️"

Фолловери не пройшли повз: "звідки ж ви такі нереальні взялися то😍 😍 😍 😍 😍", " ви на Алладіна схожий тут!) ", "Алладін і Жасмин!!!", "Однозначно снігові гірки ❤️😍👌🏻❄️❄️❄️", "красива пара!!!😍😍😍😍😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.