Експертка популярного телевізійного шоу "Супер топ-модель по-українськи", фешн-фотографка Соня Плакидюк поділилася професійними секретами: професіоналка розповіла про декілька хитрощів, які допоможуть вам виглядати неперевершено у кадрі.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише пресслужба Нового каналу.

Плакидюк справжня зірка світу фотографії: вона знімала Настю Каменських, Олю Полякову, Дашу Астаф'єву та безліч професійних моделей, тож їй є що розповісти.

"Перед тим, як фотографуватися, уважно розгляньте себе в дзеркалі: запам'ятайте вигідні ракурси і вираз обличчя - це дуже допоможе і на професійній зйомці, і при груповому фото на якомусь милому серцю івенті", - радить Соня в інтерв'ю журналу "Добрі поради".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Соня Плакидюк, фото Новий канал
Соня Плакидюк, фото Новий канал

А ось щоб мати чудовий вигляд не тільки в кадрі, а й у повсякденному житті, необхідно розібратися в собі і побороти комплекси.

"Я, наприклад, приймаю те, з чим нічого не можна зробити, і нескінченно намагаюся поліпшити те, що поліпшення є (в рамках розумного, звичайно)", - каже діячка фешн-індустрії: "Дурість, наприклад, страждати все життя з приводу зросту, який ніяк не зміниш, але не намагатися лікувати шкіру і скидати зайву вагу, якщо вона заважає".

Таким чином, кожна людина незалежно від статі, віку і зовнішності може мати упевненість у своєму вигляді у кадрі — для цього треба лише трохи впевненості у собі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше