Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Зараз зірка, якій лише ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Читайте Знай в Google News!

35-річна виконавиця – зразок жіночності та стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі.

Нещодавно Тіна поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новими кадрами з провокаційної фотосесії. Так, на знімку артистка постала в дуже відвертому образі. Чорна обтягуюча сукня від американського бренду Monot підкреслило її витончену талію, вигини стрункої фігури, а також оголило спину. У волосся Кароль вплетені блискучі нитки з камінням, які торкалися її попереку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Ікона!🖤", "Неймовірно❤️❤️❤️ естетика в кожному русі💞", "Шедеврально! Ви шалено талановиті і красиві!❤️❤️", "Дуже личить такий образ", - зазначили коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Тіна Кароль поманила чоловіків пишними грудьми, але лише однією: "Оцініть".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кароль поборолася за звання "найгарячішої" з молоденькою дружиною Касселя Кунакі: "Дві Тіни".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зачепила за живе одкровенням про кохання: "Ти мене знайшов".