Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями.

У своєму Instagram зіркова красуня часто ділиться з багатотисячною армією фанатів відвертими знімками.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 35-річна артистка поділилася в Instagram фотографією з відпочинку біля Карибського моря, а також розповіла історію з дитинства.

"У дитинстві, в основному дружила з хлопцями. Природно, чоловічі іграшки в арсеналі помітно переважали.. але, жіночі справи не були чужі остаточно.. Так, в руки потрапила котонова нитка і гачок для в'язання)) спочатку, в'язалися каракулі, потім цілком осудні клаптики - серветки. Вони ж стали елементами одягу ненависним до цього радянським німфам. Пупси діставалися з верхніх полиць шаф, рідні потворні наряди відлітали у відро для сміття, а новий сексуальний одяг перетворювали Маш і Наташ на загадкових, що закривають очі і "ма-каючих" амазонок.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Коли всі були вбрані та перетворені, я зібрала їх в оберемок і винесла у двір, з метою подружитися з дівчатами нашого двору. Жвавий натовп дітей біля картярського столика, помітила здалеку. Пам'ятаю як бігла в надії стати ватажком банди амазонок... Облом. Натовп - це була черга тих, хто хотів хоч одним оком побачити диво. Дивом виявилася імпортна Барбі, тіткін подарунок сусідці з четвертого під'їзду - божество, з відповідними формами, мордахою, волоссям і вбранням, а головне, що руками і ногами, які гнуться! Все. Хана. Амазонки розчинилися як і всі мої плани", - написала Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва вразила екстремальним хобі, поборола головний страх: "Ой, воно мокре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва роздяглася до панчішок і засвітила інтимну стрижку: все через Нацгвардію.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва оголила груди, щоб віддати незнайомцям 2 тисячі доларів: "Можна тебе як приз?"