Відома plus size модель Ешлі Грем покликала прийняти душ разом з нею: жінка показала на короткому відвертому відео свій догляд за тілом.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була зроблена на сторінці Еші у соцмережі "Інстаграм".

"Привіт! Ласкаво просимо до мого душу! Так, я запрошую вас з собою у душ" — каже модель на початку відео.

Ешлі Грем, скріншот Instagram
Ешлі Грем, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ешлі, як це логічно для водних процедур, повністю оголена, однак для камери вона завернула тіло у рушника. Основним заняттям, ке продемонструвала зараз зірка світового масштабу, є змащування шкіри. Жінка ніжно розтирає засіб по руках, зоні декольте, ніжках і не оминає стегна, яким доводиться визирнути з-під тканини.

Ешлі Грем, скріншот Instagram
Ешлі Грем, скріншот Instagram

"Дякую, що прийняли душ зі мною", — каже на прощання Грем.

У описі до відео модель зазначила, що особливе значення час у душі набув після того, як вона познайомилася з батьківством після народження сина Айзека Менеліка Джованні Ервіна у січні цього року:

"Догляд за собою набув ще більшого значення з тих пір, як я стала мамою, так що не треба говорити, що я ціную свій час під душем (або у ванні)!" — зауважила Грем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ешлі Грем намагалася сховати пишні форми в сукні, але не вийшло.

Як повідомляв "Знай.ua", Ешлі Грем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також "Знай.ua" писав, що Ешлі Грем показала себе без фотошопу. Супермодель XL завжди відстоювала своє право виглядати самобутньо.