Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя.

А нещодавно на акаунті знаменитості з'явилося перше фото їх з Євгеном Вагановичем новорожденнного сина Вагана, адже, як виявилося, красуня майстерно приховувала вагітність, тому новина буквально шокувала численних шанувальників. Стало відомо, що хлопчик з'явився в зірковій родині ще під час карантину, в березні-місяці.

Крім зворушливих фото з малюком, Тетяна стала частіше виставляти і інші знімки з особистого життя, в тому числі і з Євгеном Петросяном. Кохані пройшлися по ТРЦ в Москві, вибравшись на шопінг і зробивши забавне селфі в дзеркалі примірювальної.

Фолловери не пройшли повз: "Обожнюю, коли за успішною людиною все-таки хтось стоїть🤣 🤣 🤣", " прекрасна пара!!!Головне, ви обидва щасливі і це видно!!!👍 🌹 🌹 🌹 ", "Який класний светр!!! 👍 🏻 ", "І навіть маски не сховають ваші щасливі обличчя💙".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненком спіткали невдачі.