У травні 2020 року сім'я Яни Рудковської в черговий раз опинилася в центрі скандалу, адже в інтернеті стали з'являтися відомості про серйозну хворобу у 7-річного сина продюсера.

Говорилося про те, що у Саші Плющенко, так званого "Гном Гномича", знайшли синдром Аспергера. Але, на підставі запиту Яни Рудковської, була проведена комісійна психологічна експертиза, яка показала отримання хлопчиком психологічної травми після публікації про його хворобу. Про це повідомляє Telegram-канал "Baza".

Читайте Знай в Google News!

Він сильно переживав, за словами батьків, замкнувся в собі і відмовлявся їсти і тренуватися. А його ровесники стали над ним знущатися. Спочатку експертизу не могли і зовсім провести через те, що Саша тікав з кабінету психолога з криком, що нічим не хворий. Потім же його батьки переконали посидіти і поспілкуватися з психологом. "Він хотів би забути, що прочитав" публікацію в журналі StarHit, яка образила 7-річного хлопця.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Синдром Аспергер у "Гном Гномича" знайдений не був, проте були виявлені ознаки психотравмуючих переживань, які конкретно пов'язані з публікацією в журналі. Плющенко проведуть ще одну експертизу в рамках порушеної справи. А його батьки з адвокатом Ганною Бутиріною впевнені в схожості за результатами.

Зовсім скоро почнуться допити авторів StarHit і Яни Рудковської.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, продюсер Білана Рудковська показала малюка від сурогатної мами: "Гном гномыч v2.0"

Як повідомляв "Знай.ua", змучений син Рудковської налякав фанатів: бідна дитина.

Знай.ua писав, темна кімната, ремінь і вампіри: син Рудковської розповів про жорстокі покарання.