Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соціальній мережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня розмістила в соцмережі цікавий знімок, зроблений в Києві на балконі квартири. У кадрі Леся постала перед фанатами з оновленою зачіскою. Так, телезірка вирішила наростити собі довге пряме світле волосся і вплести в них срібні кілечка.

Новий образ дівчина доповнила в'язаним рожевим светром і світлими джинсами на високій посадці. У підписі до фото Леся запитала у підписників, чи личить їй довге волосся.

"Добре з довгим??😍", - поцікавилася у шанувальників Нікітюк.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вау!! Як красиво😍 🔥", "З довгими красиво, але треба прибрати перепалені кінці😉", "Відмінно🤤", "Але коли лиса взагалі бомба!!!🤣🤣🤣 ", "Дуже 🔥🔥🔥 Чоловікам подобається довге волосся🤩🤩🤩", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раньше Леся Нікітюк шокувала шанувальників понівеченим обличчям: "Еволюція".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк пішла у відрив перед локдауном: всі жіночі витівки за один день.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.