Шоста серія другого сезону "Мандалорца" виявилась найкоротшою і найсумнішою - ніхто не очікував такої долі для малюка Йода.

Читайте Знай в Google News!

Кіномани переглянули нову 6-ту серію другого сезону "Мандалорца" і не можуть отямитись від побаченого - ніхто з глядачів не очікував такого повороту сюжету, і те, що сталось з малюком Йода змусило їх проливати море сліз.

Шоста серія "Мандалорца", яка виявилась однією з найкоротших в історії шоу "Зоряні війни", стала доступна глядачам 4 грудня.

Хто боїться спойлерів - далі краще не читати!

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Згідно з сюжетом, Дін Джарін разом з малюком Йодою прилітають на планету Тайтон, де знаходиться всевидящий камінь. У той час, поки Йода намагається активувати Силу, Дін помічає незнайомий корабель.

"Пасажирами" корабля виявляються мисливець за головами Боба Фетт і найманка Феннек Шанд, яку раніше вважали загиблою. Вони починають перестрілку з Діном через обладунки з мандалорського заліза, які, на думку Боба Фетта належать його батькові.

Їхній бій перериває прибуття ворожого корабля Імперії з дроїдами на борту, один з яких бере в полон малюка Йоду.

Щоб врятувати Йоду, колишні противники об'єднуютьс, і Дін Джарін разом з Боба Фетт та Феннек Шанд подорожує по галактиках в пошуках союзників, в той час, як малюк відбивається від імперців на кораблі.

Серія закінчується тим, що лідер Галактичної Імперії Мофф Гідеон наказує закувати малюка Йоду в електричні кайдани.

Після перегляду 33-хвилинного епізоду користувачі не змогли стримати емоцій і відреагували на епічний сюжет.

Фанати "Мандалорца" постять меми та висловлюють жаль і подив від побаченого.

Новий епізод "Мандалорца" починається. Глава 14 "Трагедія":

Після перегляду 14 глави "Мандалорца" я піду спати і плакати ...

Я вимагаю скасувати останні десять хвилин шостої серії другого сезону "Мандалорца"! Як витримати ще один тиждень ?!

Я перед переглядом розділу 14 проти, Я після перегляду розділу 14: