Сніжана Бабкіна поділилась великою радістю - до неї повернулась "загублена" сторінка в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Ще здається недавно Сніжана Бабкіна ридма ридала над втраченою сторінкою в Instagram, і от настав той щасливий день - акаунт повернувся!

Сніжана Бабкіна відома не лише як продюсер і концертний директор Сергія Бабкіна, але і як його кохана жінка, "штурман" по життю і мама його чудових дітей. Бабкіна є активною користувачкою Instagram, її сторінка постійно поновлювалась постами, в яких Сніжана ділилась зі своїми читачами поглядами на життя, яскравими кадрами та простими радостями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Та два місяці тому Сніжана Бабкіна зі сльозами на очах повідомила, що шахраї зламали та вкрали її аккаунт в Instagram. Сторінка виявилася втраченою - змінили ім'я, поміняли паролі, видалили всі фотографії й "шапку профілю". Вона звернулася до шанувальників з проханням допомогти повернути сторінку.

І от тепер дружина Сергія Бабкіна повідомила радісну новину - їй повернули сторінку. Як саме це сталось, Сніжана не розповідає, каже, що "абсолютно дивним чином".

"Я всі ці 2 місяці так сильно вірила, не створювала нову! І ось диво!", - емоційно написала Сніжана Бабкіна та подякувала всім за підтримку.

Вона проілюструвала свій пост фотографією, на якій постала у шапці Діда Мороза, зазначивши, що саме він здійснив її бажання.

"До мене Дідусь Мороз прийшов уже сьогодні! Моє бажання здійснилося! Повернули сторінку!!", - поділилась Сніжана Бабкіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна розповіла, що шахраї зламали і вкрали її аккаунт в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сніжана Бабкіна поділилася приємними подіями у своєму житті

Також Знай.ua писав, Сергій Бабкін креативно привітав дружину з 35-річчям