Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю скромної Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

32-річна зірка, яка нещодавно розлучилася з коміком Гаріком Харламовим, поділилася в соцмережі смішними кадрами. Христина у весільній сукні спочатку позує з чоловіками зі знімальної команди, а потім з пляшкою і келихом у руках. Асмус на фото дуже заплакана, туш розтеклася на її щоках.

"Бійки?? Погоні в тропіках? 😳 Вперше їздити на мопеді, ще й переїжджаючи залізницю? Жорстко отруїтися на острові? 🥵 16 годин поспіль на виснажливій спеці в зимовому пуховику і чоботях з хутром? Починати робочий день близько 4 ранку? 🙈 Вночі розгулювати в купальнику на вулиці в мороз -2?! Бути повністю покусаною комахами і "спокійно" працювати? 😭 Падати в басейн через те, що тебе штовхнули??? Так!!!! Якщо це зйомки фільму "Булки"!!! 🤪💥 Ми зняли московський блок, через 8 місяців після зйомок на Шрі-Ланці!! 🤟 Тепер чекаємо, коли відкриються кордони, щоб дозняти кіно! 🎬" - написала актриса.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Христина Асмус зовсім зневірилася і вийшла до шанувальників у трусах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Асмус після розлучення з Харламовим зізналася, що ледь не втратила очі.

Також портал Знай.uа писав, що Асмус загуляла п'ятничним вечором без штанів з пляшкою в руках.