Семенович пофілософствувала про очікування від життя і колапс в голові.

Читайте Знай в Google News!

Колишня подруга і колега Жанни Фріске, 40-річна співачка і ексучасниця групи "Блестящие" Анна Семенович нещодавно стала радіоведучою. А ще артистка активно веде свою сторінку в Instagram, де не перестає вражати шанувальників своїми відвертими фото

Однак цього разу Семенович оприлюднила досить "скромне" фото і пофілософствувала на тему очікувань від життя.

У береті та чорній сукні в білий горох з довгими рукавами та без декольте Анна Семенович позувала перед камерою, сидячи за столиком з горнятком кави. Закинувши ногу на ногу, Семенович продемонструвала лише тонкі щиколотки. Загалом образ вдався досить "закритим".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Артистка у своєму пості пофілософствувала про те, як люди самі собі придумують інших людей, вбираючи їх у свої очікування.

"Через якийсь час ми розчаровуємося і розуміємо, що ця людина не така, якою ми її хотіли бачити поруч із собою. Вона інша, не говорить те, що ми хочемо і на світ дивиться зовсім інакше. І тут у нас в голові відбувається колапс", - філософствує артистка.

На думку Семенович, потрібно жити "в моменті і отримувати від цього задоволення".

"Ось він, девіз щасливих людей", - підсумувала артистка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Семенович закликала Шепелєва помиритися з родиною Фріске

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Семенович філософствує топлес

Також Знай.ua писав, Семенович в теплих краях заворожила чоловіків "диньками"