Епатажна Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання утриманки.

Читайте Знай в Google News!

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності, оскільки вже тоді у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона вже встигла збільшити груди та зробити ліпосакцію підборіддя

Зараз за метаморфозами блогерки стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А вона не втомлюється шокувати їх новими постами.

Анастасія започаткувала серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких відповідає фоловерам на різноманітніші запитання.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В одному з роликів Покрищук дала відповідь на запитання про те, чи можна закинути улюблені справи, якщо чоловік повністю забезпечує свою жінку.

" У вас психологія такого раба - якщо тобі дали копійку, то ти повинна зробити, я не знаю, що, на***. Ні, це не правильно, це х***ва позиція. Ніхто нічого нікому не повинен", - у своєму стилі відповіла на запитання епатажна Покрищук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук познущалась з чоловіка в прямому ефірі

Також Знай.ua писав, найбiльш перероблена з "пацанок" дала жінкам нескромну пораду