Зірка 95 Кварталу Олена Кравець заявила, що стала дружиною Потапа! Правда, тільки в мультику. На 1+1 в суботу, 5 грудня, виходить мультсеріал "хоробрі Зайці" про заячу сім'ю, де роль мами Заї озвучила Олена Кравець, а тато Зай заговорить голосом Потапа.

Крім того, у Кравець і Потапа шестеро дітей — "Боп, Бу, і ще четверо", — як їх представила Олена.

Вона опублікувала фотографію з прем'єри, де навпочіпки сидить поруч з картонними героями мультфільму і широко посміхається.

“знайомтеся, це мій чоловік-ТАТО Зай! Він же @realpotap. А в салоні мої зайчата-Боп, Бу і ще четверо!!!) А я в цій вухатій родині-Мама Зая! Вони тепер говорять нашими голосами в мультсеріалі» Хоробрі зайці", який з сьогоднішнього дня виходить на телеканалі @plusplustv. Зайцегеніальні історії про сім'ю, дружбу, турботу...про те, як здорово, що світ такий різний, і як важливо нікого не міняти під себе. Дитячі історії з глибоким змістом-відмітний знак всього, що створюють в @glowberry.com.ua. Дякую тобі, @ocherepanova_ за таке уважне ставлення до зайців, слоненят, хамелеонів, зебрів і людей. Великим і маленьким. Обож обожнюю працювати на твоїй планеті️️, клич частіше, а поки піду знайомити своїх двоногих зайчат з їх новими друзями🐰 🐰", — написала Олена Кравець.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Серіал очікується зі змістом - він покликаний навчити дітей розуміти і приймати різноманітність в нашому світі, який часом буває таким різним!

“новий музичний Освітній 2D-анімаційний серіал для маленьких глядачів. Ми сподіваємось, що це шоу сприятиме розвитку цікавості та співпереживання у дітей, щоб вони приймали, поважали та раділи різноманітності в нашому світі. Сім'я хоробрих зайців вирішує змінити звичний ритм заячого життя в Морквяній долині і відправляється в подорож, щоб досліджувати захоплюючий великий світ. Де б вони не зупинялися, Вухань і Пушинка скрізь зустрічають когось нового і несхожого на них! Зайчата запрошують нового друга потанцювати і заспівати життєрадісну пісню дружби разом. Потім вони малюють нового друга в своєму альбомі "заячих друзів" — подивіться, скільки різних друзів вони зустрічають:)", - так говориться про серіал на офіційному сайті Glowberry. З нетерпінням чекаємо прем'єри!
.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олена Кравець після бурхливого святкування прокинулася в ліжку з чужим чоловіком

Також, " Знай.ua " писав, що подруга Кравець з кварталу в бігудях дала по зубах Путіну