Виконавиця ролі Жади Латіфу в серіалі "Клон" Джованна Антонеллі поділилася новим знімком, на якому постала з приголомшливою фігурою.

44-річна бразильська актриса досить багато часу приділяє харчуванню і фізичним навантаженням, що і підтверджує опубліковане в Instagram фото.

Читайте Знай в Google News!

Жінка позує в роздільному купальнику кольору фуксія і розпустила волосся для додання більшого ефекту, не забувши продемонструвати свою красиву білосніжну посмішку. Але найбільше враження шанувальники отримали через рельєфного преса Джованни Антонеллі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Хтось із фанатів жартував на тему продажу душі дияволу з боку виконавиці ролі Жади в "Клоні", а деякі не вірять, що актрисі 44 роки, максимально думаючи про 35 років. Захоплення також приходить після усвідомлення, що Джованні вдається чудово виглядати після трьох пологів. У неї є син від партнера по теленовелі "Клон" Муріли Бенісіу і дві дочки від нинішнього чоловіка-режисера Леонарда Ногейра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, творці гри престолів заявили про продовження саги: "Дракони близько"

Як повідомляв "Знай.ua", нова серія "Мандалорца" змусила ридати через долю малюка йоду: чутливим не дивитися.

Знай.ua писав, Карпа з гумором описала долю українок за кордоном: соціальна нерівність і перекушування по 5 євро. Вона розповіла "історію про Лакшері і Лухурі", продемонструвавши таким чином, хто живе по-справжньому, а хто лише намагається здаватися кимось.