Знаменита телеведуча і журналістка Тіна Канделакі похвалилася лімітованою серією спортивних костюмів з принтом, які створила з особливої нагоди.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, Тіна Канделакі в розпал коронавірусу вирішила освоїти ще один бізнес-виробництво б'юті-засобів. Напередодні випуску маски з конопляною олією телеведуча підігріла інтерес аудиторії і розіграла два спортивних костюма з принтом, на якому була фотографія Канделакі.

"До запуску нової маски з конопляною олією Illegal beauty від @ansaligy ми зробили лімітовану серію спортивних костюмів з принтом. Хочете костюм, як у мене? Сьогодні подарую два таких же комусь із вас. Давайте так:ви залишаєте коментарі під цим постом, а я сьогодні до 20: 00 пишу СТОП два рази. Ті коментарі, які виявляться останніми перед Моїм, – перемагають, відправлю вам за сертифікатом на костюм за індивідуальними мірками. Починаємо!",- написала Тіна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фанати прийшли в захват від можливості виграти костюм і активно включилися в гру і почали виконувати умови розіграшу. Хоча деякі і включали коментарі від себе з особистою позицією або думкою.

"з моїм ростом тільки за індивідуальними і можливо", "Хочу костюм", "Костюм дуже красивий", "Костюм класний", " Тіна! Хочу костюм! 🔥 Нехай буде надихати мене, і оточуючих!", "Класний костюм. Вам дуже йде", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Канделакі публічно звинуватила екс-президента Грузії.

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Канделакі увірвалася в бар і показала, як виховує сина-панка.

Також Знай.uа писав, що є й не товстіти-проста інструкція стрункості від Тіни Канделакі.