Дев'ятий тиждень "Супер Топ-моделі по-українськи" був непростим для учасниць модельного реаліті Нового каналу. І зовсім не тому, що під час неї визначилися імена фіналісток. А тому, що на випробуванні піднялася дуже важлива тема — домашнє насильство. Дівчата знімалися в соціальному ролику, в якому закликали не мовчати тих, хто страждає від насильства в сім'ї.

"Жінкам, які страждають від домашнього насильства, однозначно необхідно розривати ці відносини. Сказати, що потрібно піти — просто, але зробити це — найважче в житті", — закликала запрошений зірковий експерт тижня, Почесний Посол Фонду ООН в області народонаселення Маша Єфросиніна.

До того, щоб піти від абьюзера, потрібно підготуватися. Зберіть всі ксерокопії документів, довідок, свідоцтв про народження. Зробіть дублікати всіх ключів.

Важливо: йти потрібно не в моменті, коли чоловік злий. Хоча це і важче, потрібно йти, коли абьюзер поводиться, як зайченя.

І найголовніше - не боятися просити про допомогу, не мовчати. Якщо у вас довірчі відносини з батьками, телефонуйте їм. Є близька подруга-телефонуйте їй. Телефонуйте в поліцію. Телефонуйте на гарячу лінію 116-123-вам нададуть психологічну допомогу і підкажуть, що робити.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Маша Єфросиніна, фото: скріншот відео
Маша Єфросиніна, фото: скріншот відео

Маша Єфросиніна, фото: скріншот відео
Маша Єфросиніна, фото: скріншот відео

Також ви можете дати сигнал друзям і близьким, що страждаєте від насильства, коли спілкуєтеся з ними по відеозв'язку за допомогою спеціального загальноприйнятого жесту. Виставте долоню і сховайте великий палець, а потім стисніть залишилися Пальці в кулак. У цей момент ви можете говорити хоч про рецепт шарлотки, але співрозмовник зрозуміє, що ви в біді.

Нагадаємо, Костромічова з СТМПУ зізналася, як в юнацтві віддалася фотографу.

Як повідомляв Знай.uа, учасниці модельного реаліті СТМПУ знову зійшлися разом.

Також Знай.uа писав, що учасниці "Супер топ-модель по-українськи" заворожили фінальними образами.