Віталій Козловський потішив фанаток новим яскравим відео, яким попрощався з непростим 2020 роком.

Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський, який останні кілька місяців радує своїх прихильниць гарячими знімками оголеного торса з розкішних курортів, вирішив "пригальмувати" та підбити підсумки непростого 2020 року.

Віталій є активним користувачем Instagram, де зібрав багатотисячну армію підписників, яких не втомлюється радувати яскравими кадрами свого життя. Цього разу він оприлюднив музичне відео "з деякими приємними моментами" року, що відходить.

У музичному ролику Козловський зібрав ті моменти 2020-го, які він вважає найкращими в році.

Цим відео співак привітав своїх шанувальників з Різдвом.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Просто музичне відео з деякими приємними моментами мого життя цього непростого 2020 року. А висновок такий: Живи і радій! Цінуй кожен новий день! Не бійся! Люби! Дякуй! Прощай! Смійся від душі! Мрій! Твори добро! З Різдвом", - підписав Віталій Козловський свій відео-звіт.

Нагадаємо, Віталій Козловський поділився пікантним кадром з відпочинку в Єгипті

Як повідомляв портал Знай.ua, Віталій Козловський похвалився, як веселиться у жіночій компанії своїх шанувальниць

Також Знай.ua писав, Віталій Козловський, який втік з України