Учасниця шоу "Холостяк-10" Христина була фавориткою головного героя, але покинула проект через свій обман. Зараз вона часто ділиться зі своєю аудиторією кадрами з життя і постами про любов до себе в соціальній мережі Instagram.

Зараз дівчина опублікувала серію знімків і відео, яке, за її словами, змонтувала самостійно.

"Я намагалася змонтувати атмосферне відео, але вийшло як завжди! І тепер уявіть, якби моє побачення було на ковзанці! А в загальному і цілому, не дивлячись на те, що піруети на льоду мені поки не світять...я насолодилася атмосферою на всі 1000% !І так....як же я обожнюю людей, які зараз мене оточують!Свічуся і радію! Признавайтесь!Хто добре катається? Потрібен майстер-клас!", - написала вона в підписі до посту, де постала на льодовій ковзанці зі своєю подругою.

Спочатку її подруга поставила камеру і навіщось нагнулася. Однак потім стало зрозуміло, що дівчина діставала велику фігурку пінгвіна, щоб покататися разом з нею і повеселитися. У якийсь момент приятелька після якогось руху запитала у неї, чи зробила вона це сама і Христина відповіла: "Хочу передати привіт своїй мамі, ти бачила?"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, улюблениця Холостяка Христина розставила ноги і заговорила про кохання: "У мене жахлива фігура"

Як повідомляв "Знай.ua", гаряча учасниця "Холостяка" спокусливо вигнула булочки в бікіні: "Ти будеш моєю?"

Знай.ua писав, учасниця "Холостяка" запаморочила голову популярному співакові: "Мій милий"