Українська телеведуча і блогер, яка прославилася в якості Ревізора краси Олена Філонова на відпочинку дізналася про смерть батька. Вона вже дякувала шанувальникам за підтримку, а цього разу зважилася розповісти про містику, яку помітила в останні дні.

"Занадто багато дивацтв було. Спочатку мені наснилися мертві змії серед кори і одна була велика, поруч лежала мертва з відкритим ротом. Потім я поїхала на екскурсію, забула взяти з собою шарф. Чомусь по дорозі замерзла і коли ми приїхали до місця призначення, там були магазинчики з сувенірами . І я вирішила купити хустку, той, який вони пов'язують собі на голову. Довго вибирала і чомусь тягнуло купити не кольоровий, а чисто чорного кольору. Я зазвичай якщо дивлюся те, щось кольорове, але не чорне. Але мене тягнуло навіщось купити саме чорну хустку", - пише Олена.

Також дівчина помітила, що повинна була відлітати 24 числа, але вирішила продовжити свій відпочинок до 28. Це теж стало дивним, адже 24 грудня вона дізналася про смерть батька, а 28 грудня у нього повинен був бути день народження.

"Мій виліт 28 грудня. А 28 грудня у тата день народження... Може це все збіги і нічого не означає. Але я так не думаю", - пише Філонова.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У коментарях шанувальниці впевнені, що в житті нічого не відбувається просто так і це все були знаки згори.

"Оленка нічого в цьому житті не відбувається просто так, життя повне загадок", "значить понад для чогось саме так було все заздалегідь підготовлено", "всі випадковості не випадкові", " Рідна кров...Є зв'язок, тому сни такі... Ще й мозок намагається впоратися з потрясінням", - пишуть коментатори.

Нагадавємо, Ревізор краси Філонова втратила найближчого чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа, Ревізор краси Філонова розкрила несподівану правду про загиблого батька.

Також Знай.uа писав, що чарівний Ревізор Філонова "кайфонула" в солоній водичці, релаксу немає меж.