Популярный украинский ведущий Нового канала Сергей Притула имеет двоих детей. Однако он не часто делится семейными фотографиями в социальных сетях.

Так, у Притулы растет 11-летний сын Дмитрий и маленькая дочь Соломия. Несмотря на восторженные комментарии фанатов, сам Сергей не считает себя идеальным отцом и признается, что строгий родитель.

"Строгість залежить не від ґендеру, а від поведінки, – рассказал Сергей Притула. – Коли Дмитрові було два роки, якісь зауваження були ідентичні тим, які зараз робимо Соломії. Звісно, що на даному етапі до Дмитра я більш вимогливіший – хлопцеві 11 років. Це вже той вік, коли багато моментів у поведінці, в побуті, у розподілі власного часу мають бути ініційовані ним, а не дорослими".

Сергей Притула, пресс-служба Нового канала
Сергей Притула, пресс-служба Нового канала

Свою строгость Сергей Притула смог показать в новом выпуске проекта "Дети против звезд".

Популярные статьи сейчас
Кто из украинцев останется без льгот в 2024 году Должны появиться без повестки: кого ждут в ТЦК с 1 апреля Отвыкайте от отопления: украинцев просят сделать это до отключения, чтоб не пострадать Жертвовать желудком ради коммуналки больше не придется: пенсионерам назначат доплаты
Показать еще

"Деякі діти, адаптувавшись на майданчику, почувалися так вільно і впевнено, що забували про субординацію, – говорит Сергей. – Я до дітей на "ви" звертаюся, вони на "ти"… Іноді дітлахи страждали на синдром вседозволеності, що існує в їхніх сім’ях. Доводилося пояснювати, що я не мама й не тато. Мені на голову не вилізеш".

Однако ему удалось прекрасно поладить с маленькими участниками шоу.

Сергей Притула, пресс-служба Нового канала
Сергей Притула, пресс-служба Нового канала

"Іноді траплялися випадки, коли наші маленькі герої дуже засмучувались від того, що програли у якомусь раунді чи у грі загалом. Тоді доводилось вимикати режим "ведучий" і вмикати режим "чужих дітей не буває", – признался Сергей Притула. – Бо ніщо так не крає серце, як дитячі сльози. Тоді десь обіймеш, десь щось підбадьорююче скажеш, десь розсмішиш – і далі до зйомок!"

Напомним, Притула отреагировал на слова Молочного о "фашистах в Киеве".

Как сообщал Знай. ua, Притула после недоразумения с Молочным похвастался важным событием.

Также Знай. ua писал, что Притула мощно ответил Молочному за "фашистов в Киеве".