Знаменитая песня "Вахтерам" группы "Бумбокс вошла в Топ-20 самых знаковых песен 21 века по решению экспертов Национальной музыкальной премии YUNA. Награду вручили фронтмену Андрею Хливнюку.

"Я написав "Вахтерам", коли повертався з побачення пізно вночі. Йшов від будинку коханої, біля якого сиділи дві тітки-вахтерші, які не хотіли, але врешті-решт пустили мене до неї, – поділився Андрій. – У тексті пісні згадується про Чіуауа. Ця весела назва є ще й назвою району, де відбуваються одні з найжорстокіших нарко-війн. Метафора між плюшками і Чіуауа у тому, що відносини часто бувають войовничі, коли ейфорія і пристрасть змінюються ненавистю. При цьому головне випробування для двох закоханих – байдужість. Ця композиція про прив’язаність до коханої людини і про неприйняття байдужості до себе", - рассказал он.

Впервые публично он спел песню в 9-этажке, где жила девушка гитариста группы Андрея Самойла – Настя Касилова.

Андрій Хливнюк про пісню "Вахтерам"

Переможці спецпроєкту YUNA «20 знакових пісень за 20 років» почали отримувати свої нагороди. Першим став гурт Бумбокс, чия пісня «Вахтерам» увійшла до списку. З цього приводу Андрій Хливнюк ексклюзивно для YUNA розповів історію створення хіта, який він написав після побачення з дівчиною. А у вас є власні історії з життя, пов’язані з піснею «Вахтерам»? #20за20

Популярные статьи сейчас
Это должен делать каждый, у кого есть смартфон: чехол и стекло на экран не защитят В Украине готовится революция в жилищной сфере Показатели счетчика станут недействительными: потребителей предостерегли от неприятностей с платежками Это уже законно: сотрудникам ТЦК разрешили делать это при вручении повестки
Показать еще
Geplaatst door YUNA op Maandag 3 februari 2020

Генпродюссер премии YUNA Павел Шилька утверждает, что главными критериями для выбора стали масштабность влияния композиции на украинскую сцену.

Напомним, "Бумбокс" взорвал публику драйвовым концертом.

Как сообщал Знай. ua, alyona alyona будет бороться против NK и Maruv за звание лучшей певицы года.

Также Знай. ua писал, что Хлывнюк из "Бумбокса" в Харькове поделился самым сокровенным.