Не так давно стало відомо, що четвертий сезон серіалу "Містер Робот" стане заключним. Він вийде в 2019 році. Про це стало відомо з коментаря шоураннер Сема Есмейла.

Повідомляється, що творець серіалу заявив, що він буде радий представити заключну главу в подорожі головного героя Еліота. Крім того, творець заявив, що прощатися з серіалом сумно, але ще сумніше прощатися з шанувальниками шоу.


Поки що немає офіційної інформації про те, скільки епізодів увійде в фінальний сезон, однак медіа припускають, що 12: перший і третій сезони складалися з 10 епізодів, а другий - з 12. Серіал розповідає про молодого хакера Елліота Алдерсона (Рамі Малека), який страждає диссоціативним розладом, і його участю в масштабній хакерській атаці на світову банківську систему.


До слова, Netflix підписав з творцем популярного мультсеріалу "Гравіті Фолз" (Gravity Falls) Алексом Хіршем багаторічну угоду про співпрацю для створення нових проектів.
Про це повідомив The Hollywood Reporter.


У контракті зазначено, що Алекс Хірш буде створювати мультфільми для дітей і дорослих.
"Ми неймовірно раді працювати з Хіршем і продовжимо розширювати наш розділ анімації для дорослих", — заявила віце-президент з оригінального контенту компанії Netflix Сінді Холланд.
Хірш зізнався журналістам, що його дуже тішить те, що він став в один ряд з безліччю талановитих людей, які працюють в Netflix.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


"Гравити Фолз" - один з найуспішніших проектів в кар'єрі Хірша. Прем'єра мультсеріал відбулася 15 червня 2012 року на каналі Disney. Фінальні серії мультфільму вийшли на екрани 13 травня 2016 року.
Крім того, буквально днями популярний американський телевізійний канал HBO опублікував перший відеоролик, в якому анонсував вихід майбутніх сезонів серіалів "Гра престолів", "Велика маленька брехня", "Справжній детектив", "Двійка" та інших.

Так, відповідне відео опубліковане на Youtube.

Зазначається, що про нові сезони фентезійних і драматичних серіалів компанії HBO поки що немає достатньо інформації, оскільки зйомки кінокартин тривають або перебувають у стані постпродакшина.
Якщо вірити неофіційним даними, прем'єра останнього 8 сезону "Гри престолів" відбудеться вже влітку 2019 року, "Справжнього детектива" – у січні 2019 року, а дата прем'єри третього сезону "Великої маленької брехні" поки що не оголошена.


Телеканал HBO представив промо-відео до майбутнього телесезону, в якому можна переглянути старі кадри з минулих сезонів серіалів, так і спостерігати за новими.
Підкреслимо, що всього за добу після публікації ролику його переглянуло майже півмільйона YouTube-користувачів.

Нагадаємо, буквально днями популярний американський телевізійний канал HBO опублікував перший відеоролик, в якому анонсував вихід майбутніх сезонів серіалів "Гра престолів", "Велика маленька брехня", "Справжній детектив", "Двійка" та інших.

Як повідомляв Znaj.ua, діти-актори, яких ми бачимо по телевізору, миттєво виростають і стають зовсім не тими людьми, яких ми звикли бачити. Так, зірка серіалу "Татусеві дочки" актриса Єлизавета Арзамасова, яка виконала роль Галини Сергіївни, сильно підросла і кардинально змінила імідж.

Також Znaj.ua писав про те, що у середу, 29 серпня, стало відомо, що російського актора, кінорежисера, сценариста і продюсера Дмитра Орлова занесено у розділ "Чистилище" "Миротворця". Про це повідомляється на сайті української організації.