Нещодавно популярна українська співачка Оля Полякова поділилася інтимними подробицями свого життя, а також жорстко висловилася про сучасних українських чоловіків.

Про це повідомила прес-служба Нового каналу для Obozrevatel.


Як багато хто вже знає, артистка взяла участь в телепроекті "Хто зверху" на Новому каналі, де під час дискусії на тему особистих відносин влаштувала своїм колегам майстер-клас по знанню чоловічої психології.


Так, за словами Полякової, більшість чоловіків не хочуть одружуватися після того, як дізнаються про незаплановану вагітність своїх обраниць.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Як додала Полякова: "Зараз я вам розповім про чоловіків в нашій країні! Чоловіки вважають, що завагітніти - це наші проблеми. Вони про це не думають. І коли вагітність все ж настає, то це, знову ж таки, проблема жінки. Я зараз не про людей, які люблять один одного. А про тих, хто за секс без зобов'язань! Хто в цьому випадку хоче одружитися?! ".


У свою чергу, ведучий проекту, шоумен Сергій Притула задав Ользі вельми провокаційне запитання про те, виходила чи співачка сама заміж "по зальоту".
"Так! І вдруге теж так!" - сміливо підсумувала артистка.


Нагадаємо, Оля Полякова у своєму профілі в Instagram показала, як правильно приймати сонячні ванни. Передає Clutch.

Як повідомляв Znaj.ua, одна з найепатажніших українських співачок України, Суперблондинка Оля Полякова оригінально повідомила шанувальникам про продовження зйомок відомої української секс-комедії "Свінгери".

Також Znaj.ua писав про те, що виконавиця Олена Темнікова показала фоловерам яскравий знімок з відпочинку. Проте реакція була не так однозначна, як сподівалася дівчина. А це при тому, що всі без винятку відзначили її підтягнуту фігуру.