Скандальний російський політик та глава ЛДПР Володимир Жириновський збирається звернутися в ЮНЕСКО заради нагородження померлого Йосипа Кобзона.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що опальний політик забажав від організації заснування нового почесного звання "Почесний громадянин планети Земля" і першим надати його Йосипу Кобзону.

Крім того Жириновський заявив, що померлий співак був дуже "великою" людиною та з відчуттям відповідальності ставився до своїх обов'язків депутата парламенту Росії. Політик додав, що співак відвідував всі необхідні заходи та брав у них активну участь.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Йосип Давидович був великою людиною. Ми були знайомі багато років, навіть, можна сказати, були колегами, адже він більше 20 років працював депутатом ГД. У 1995-му він вперше обрався до парламенту. Причому, на відміну від багатьох інших артистів, які в різні роки ставали депутатами, Кобзон працював по-чесному: бував майже на всіх засіданнях, відвідував круглі столи, слухання. Він, звичайно, і приклад людської гідності", - заявив лідер ЛДПР.

Більше того Жириновський похвалився великоми здобутками співака.

"Справжня брила - таке враження він справляв з першого погляду. Адже всі пам'ятають, як він виводив заручників із захопленого терористами театру на Дубровці", - зазначив парламентарій.

Також він нагадав про те, що Кобзон був, ймовірно, "найвпізнанішим і титулованим артистом по всьому колишньому СРСР", а на його піснях зростали покоління. Він зазначив, що співак виступав майже до останнього дня.

Крім того варто відзначити, що Йосип Кобзон, який помер вранці 30 серпня, залишив своїм дружині і дітям значний спадок.

За життя Кобзону належало велика кількість нерухомості.

У підмосковному селищі Баковка Йосипу Давидовичу належить 2 гектара землі. На цій ділянці знаходиться шість будівель: житлові будинки - 413 кв.м, 548 кв.м, 262 кв.м, гостьовий будинок - 568 кв.м, будинок охорони - 417 кв.м, госблок - 191 кв.м. Орієнтовна вартість маєтку становить близько 400 мільйонів рублів.

Також Кобзону належить квартира в елітному будинку в центрі Москви: двоповерховий пентхаус на Новому Арбаті площею 671 кв.м коштує приблизно 500 мільйонів рублів. Також родичі артиста можуть отримати в спадок його автомобіль - Йосип Давидович пересувався на Mercedes Maybach вартістю більше 10 мільйонів рублів. І це не враховуючи грошей на банківських рахунках. Відзначимо, що у Йосипа Кобзона залишилися вдова Нінель, двоє дітей і десять онуків.

Помер Йосип Кобзон. Нагадаємо, режисер Меньшов потрапив до лікарні зі страшним діагноз.

Як повідомляв "Знай.ua", помер Йосип Кобзон.

Також "Знай.ua" писав, що наговорив улюбленець Путіна та Захарченка про Україну.