Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Раптово замість ганебних шпагатів знаменитість вирішила зробити добру справу і відправилася в клініку до хворих дітей. Звичайно ж артистка поділилася знімками, щоб всі напевно знали, яка вона чудова.

"Я і діти... #анастасияволочкова #дети #подарижизнь", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери залишилися в шоці: "Настя, ви реально допомогли цим дітям грошима або знову показуха? Діткам всім міцного здоров'я!!!", "Господи і тут піариться.... Кобзон помер від онкології і ця поперлась в онко-центр... фу....", "Сумно, але я вам не вірю, на жаль. Ви відомі своєю показухою.", "Навіть нормальний пост про дітей не може написати! Скрізь тільки своє Я!!!!👎", "Пішла Настя попіаритися . Насть ,ти б свою печінку перевірила ,так бухаєш - цироз вже", "ато про свої розкоші кричить на кожному розі!👎👎👎👎А про дітей що писати?!👀Головне Я!!!!!!", "А що ви дали цим дітям?Гроші,продукти,іграшки?Або попонтуватися вирішили?Типу ви добра,нітрохи не лицемірна,не фальшива балерина".

Анастасія Волочкова, відома своїми шпагатами

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова приїхала з Корфу і запустила кругообіг дивних знімків: храми, шпинат, банька, заміський будинок, і так до наступної поїздки, де будуть типові шпагати та трюки на деревах. Цього разу артистка рекламувала щітки для сухого масажу. Також знаменитість відпочивала від весняних канікул, а тепер вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього артистка вибрала у своєму стилі: квітчастий і з глибоким декольте.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще