Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий знімок в яскравому помаранчевому платті. Так, артистка поцікавилася у фанатів, які в них думки, мрії і бажання.

"Думки... Мрії та бажання... Які ваші мрії?", - запитала Лорак. Фолловери почали розхвалювати кадр і відповідати: "Мені здається якщо мрії розповісти,то вони не збудуться 🙈❤️", "Запросити Вас на повільний танець 🤗🌹🌹🌹", "Щоб не було війни.Щоб були здорові батьки і діти!!♥", "Що б ви вийшли за мене.", "Мрії 🤔 їх безліч ... Головне здоров'я і щастя , все інше додасться 🤗😉☺️👌", "Моя мрія , що б моя люба сестра одужала...😔😔😔", "Щоб всі були щасливі)))) і здоров'я всім і довголіття!!!!".

Ані Лорак

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram нове селфі. Шанувальники ж помітили, що очі у знаменитості дуже сумні, а вид блідий й стомлений.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість виставила кадр з недавньої фотосесії, однак фолловери висміяли наряд, зазначивши, що у зірки заросли пахви.