Відома українська акторка Ольга Сумська нещодавно потрапила до лікарні. Її доставили у відділення реанімації. Нещодавно зірка кіно відзначила своє 52-річчя, а також показала серію пляжних фото, зроблених в Одесі. Ніхто б не подумав, що завжди бадьора і свіжа Ольга може виявитися на лікарняному ліжку.


Сумська у лікарні


Інцидент трапився, коли актриса була в дорозі на гастролі. За словами артистки, їй стало погано по дорозі до Черкас. Ольга їхала на спектакль "Майстер і Маргарита". Про це Ольга Сумська написала на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


"Пост вдячності. Сьогодні вранці сіли в автобус з Дніпра на Черкаси, вистава о 19.00! Раптом різко стало зле: темп.38, ломота у всьому тілі, страшна слабкість і нудота, я ледве пересувалась і говорила. Доїхали до Олександрії і я розумію, що треба терміново до лікарів, бо вистава під загрозою відміни. Телефоную своєму другові Юрий Беланюк,який мешкає в Олександрії і одразу направив мене до 1 Міської лікарні м. Олександрії! Практично за дві години у відділенні реанімації анестезіології інтенсивної терапії лікарі поставили мене на ноги. Швидко і кваліфіковано зробили аналіз крові і поставили крапельницю. Сказали,що це, можливо такий вірус. Дякую вам, дорогі мої! Ви справжні професіонали своєї справи! Вистава "Майстер і маргарита" сьогодні у Черкасах відбудеться!", - розповіла акторка.


Дивіться: Акторка Ольга Сумська святкує день народження і ділиться власними рецептами


Нагадаємо, фанати поставили діагноз ведучій Ользі Фреймут.
Як повідомляв Знай.ua, актор серіалу про Джеймса Бонда помолився за Україну і звернувся до кожного.
Також Знай.ua писав, Джамала, Нікітюк та Полякова у весільних сукнях розтопили серця фанатів.