Немолода дружина епатажного Гогена Солнцева, 63-річна Катерина Терешкович, несподівано зникла з уваги на дуже довгий час.

Мережею активно поширюються чутки, що з'явилися проблеми зі здоров'ям і що агресивний чоловік піднімає руку на тендітну кохану. Про це пишуть російські таблоїди.

За іншою інформацією, Катерина усіма силами намагається утримати молодого чоловіка – нібито вона готова витратити цілий статок, щоб повернути минулу молодість, не звертаючи уваги на доньку та онуків, які проживають у злиднях.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У студію програми "Прямий ефір" Катерина прийшла з забинтованим обличчям і в чорних окулярах. Деякий час тому їй зробили пластичну операцію. Зараз жінка відчуває себе добре, і відновлення йде повним ходом.

Гоген обіцяє, що вже дуже скоро його дружина стане набагато молодше. Саме він умовив Катерину лягти під ніж, незважаючи на те, що вона спочатку боялася.

"Операцію зроблено за медичними показаннями. Шкіра була дуже стара і надто обвисла. Вона не відповідала віку, – каже Солнцев. – Катюша дуже хотіла бути молодою, вона трошки комплексує. Ми намагаємося врівноважити її внутрішній вік і зовнішні дані".

Гоген не приховує, що хоче бачити "спереду і ззаду піонерку", а не пенсіонерку. Мало того, тепер Гоген мріє, щоб у його дружини було не тільки нове обличчя, але і нові груди шостого розміру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома російська співачка й екс-солістка групи "Блестящие" Анна Семенович була прооперована в одній з московських клінік.

Як виявилося, у неї з грудей видалили пухлину. Про це повідомляє Telegram-канал Mash. Відзначається, що пухлина виявилася доброякісною і операцію провів відомий пластичний хірург.

Варто нагадати, що в Рівному готується відкрити свої двері незвичайний музей різних об'єктів, які хірурги витягли з живих пацієнтів. Свої двері для відвідувачів музей відкриє через кілька тижнів.

Нагадаємо, мережу нажахав дивний монстр на тілі Барських.

Як повідомляв Знай.uа, Анфіса Чехова розповіла про страшний дефекті сина.

Знай.uа писав, лікарі перетворили Тимошенко на Путіна.