У п'ятницю, 31 серпня, під час гастролей в Одесі пограбували автобус української групи "СКАЙ". Зловмисники винесли з автобуса всі інструменти.

Інцидент стався на парковці біля одного з пляжів Одеси.

Невідомі винесли із автобуса інструменти популярної української групи, в тому числі і дві ексклюзивні гітари.

Про пригоду повідомив лідер гурту Олег Собчук в Facebook.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Був розкритий мікроавтобус, на якому ми зараз гастролюємо. Були вкрадені музичні інструменти та обладнання", - написав він.

Серед вкраденого синтезатори, бас-гітари, акустична гітара, барабанний семплер, стійки під тарілки, блоки живлення та інше технічне обладнання групи.

Музиканти пообіцяли винагороду тому, хто знайде інструменти. Група шукає будь-яких свідків пограбування. Вони просять тих, хто володіє будь-якою інформацією, зв'язатися з ними через сторінку Facebook.

"СКАЙ" пообіцяли винагороду в розмірі 2 тисяч доларів тому, хто знайде інструменти.

Уточнюється, що інцидент стався на 13-ій станції Фонтану, на стоянці неподалік від клубу "Пляжник".

"Тому, хто поверне цілими і неушкодженими інструменти, виділено винагороду в розмірі 2000 $. Дуже сподіваємося на вашу допомогу і небайдужість", - повідомила піарник групи Ірина Аракелян.

Нагадаємо, фанати в люті: головна зірка 30 Seconds To Mars покинула групу. Відомий музикант попросив шанувальників не сумувати і не сваритися з приводу його відходу.

Як повідомляв "Знай. ua", концерту не буде: "Правий сектор" готує жорстку розправу над Потапом. "Правий сектор" домагається заборони виступу Потапа в Тернополі.

"Знай. ua" писав, чтортури і вічна цькування: Ріапобой розповів про складному періоді. Співакові довелося пережити несолодкий підлітковий вік.