Відомий український співак Макс Барських подарував своїм фанатам і всім меломанам нову пісню під назвою "Вспоминать". Також у мережі з'явилося лірик-відео на нову композицію.

Варто зазначити, що в ролику тисячі особистих історій слухачів об'єднані в один осінній спогад про кохання. Про це стало відомою завдяки відео, яке з'явилося на сервісі YouTube.

"Вспоминать" - перший сингл з майбутнього альбому музиканта "7". Він присвячений семи почуттям, які його автор випробував за два роки, що пройшли з моменту релізу мультиплатинового альбому Тумани".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Спогади - це найчастіші фрагменти найкращого, які залишаються після відносин. Я пам'ятаю тільки хороше і залишаю собі світлий портрет людини, яку любив. На вас чекає дуже відвертий альбом і він вже в дорозі", - каже Макс Барських.

Користувачі мережі вже діляться враженнями у коментарях під відео.

"Ця пісня, немов чоловіче одкровення... замкова свердловина в душу, прочинені двері в думки, вузький тунель в серце... просто космос!", "Шалено! Пісня вогонь", "Відчуваю цей альбом буде ще кращим за "Тумані"! Браво Макс, кожен трек - шедевр! Я обов*язково зроблю українську версію на цей трек у себе на каналі!", "Ось, хто ДІЙСНО вміє створювати ЯКІСНУ музику і проникати глибоко в серце і душу, торкатися її ноток і струн!! СПАСИБІ тобі ВЕЛИЧЕЗНЕ за ЦЕ!!!" - пишуть шанувальники артиста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі активно обговорюють новий знімок Макса Барських, на якому артиста зловили після концерту в гримерці. На грудях Макса Барських видніється величезне татуювання у вигляді невідомої істоти з людським тілом, орлиною головою і широкими довгими крилами.

Варто нагадати, що концерт відомого українського співака Макса Барських на Ібіці, на приватній шикарній вечірці, закінчився викликом копів і великим штрафом.

Відомо, що розпалена публіка довго не відпускала артиста зі сцени (Барських кілька разів виходив на біс), що на шум гостей з'їхалася місцева поліція і змушена була припинити виступ Макса.

Нагадаємо, Алан Бадоєв і Макс Барських підтримали геїв.

Як повідомляв Знай.uа, Макс Барських показав, що таке пристрасть.

Знай.uа писав, відома ведуча блиснула апетитними формами в кліпі українського співака.