Популярна українська виконавиця і телеведуча Настя Каменських захопила мережу новими яскравими фото. Відповідні знімки вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Не пропусти. Сьогодні, в 19:00 старт нового, дуже потужного сезону", - йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що Каменських є одним з тренерів нового сезону програми "Х-фактор". Саме там співачка і зробила фото. При цьому фанати артистки "розсипалися в компліментах" їй в коментарях.

"Ваууууу, лялечка-мілашка", "Шалено Красива!", "Красива", "Дуже гарний макіяж", "Аналогове телебачення відключили, так що я тебе сьогодні не побачу", "Моя Богиня", "Дякую, Настя, що нагадала, а то я б пропустила", "Настуся, дуже чекаємо. Деякі – вже 4 місяці. До зустрічі на екрані!", "Складно не пропустити, коли аналогове телебачення відключили", "Вже давно Х-фактор перестав бути цікавим, особливо стало гидко дивитися, коли суддя цього шоу розбив гітару у конкурсанта. Це обурливо", - пишуть в коментарях підписники співачки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що гола Каменських загорнулася в прозору сітку. Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, часто радує фанатів фото розкішного тіла, над яким наполегливо працює.

Так, знаменитість знову показала фоловерам на сторінці в Instagram розкішну себе. Тіло артистки прикрашає тілесний боді і розкішна сітка зі стразами, створюючи враження оголеності. Фоном для фото послужили пальмові гілки.

Шанувальники почали оцінювати пікантні фото Насті і робити масу компліментів: "Вона просто принадність і сама досконалість!", "Божевільна фігурка", "Настя, тобі не соромно! У мене і так все там вирує!", "Настя, ви дуже красива дівчина! Я закохався!!!", "Українська Бейонсе".

Нагадаємо, Настя Каменських показала ідеальні ноги в одязі власного бренду.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських поділилася інтимної фантазією.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських показала, як робити це у ванній.