Голлівудський актор Джонні Депп не на жарт перелякав фанатів своїм виснаженим, болючим виглядом.

Як видно на фото, 54-річний Депп дуже сильно схуд, змарнів і постарів. Пішли чутки про те, що актор тяжко хворий або ж занадто зловживає наркотиками.

Однак фанати можуть бути спокійні, оскільки з'ясувалося, що Депп схуд заради нової ролі: він зіграє хворого на рак 54-річного професора в фільмі "Річард прощається".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

До слова, голлівудська актриса Анджеліна Джолі стрімко втрачає вагу. Згідно західним ЗМІ, вага зірки ледь перевищує 35 кілограмів. Зараз вона важить на 2 кг менше, ніж її 11-річна дочка.

Проблеми з вагою викликають занепокоєння у друзів, рідних актриси і навіть Бреда Пітта. Всі вони неодноразово вмовляли Джолі звернутися за допомогою до фахівців, повідомив таблоїд Star з посиланням на джерело в колі знайомих Анджеліни. Згідно з цією інформацією, нинішня вага зірки впала до 35 кг.

Анджеліна і раніше не відрізнявся завидним апетитом, а тепер, схоже, і зовсім втратила його. Актриса нервує через розлучення і майже нічого не їсть. Як результат – Джолі стрімко втрачає вагу. Близькі побоюються: якщо так піде і далі, вона може опинитися на лікарняному ліжку.

Харчовий розлад траплявся у зірки і раніше: рік тому Джолі підозрювали в анорексії – як розповідали інсайдери, тоді вона важила всього 36 кіло. А тепер важить і того менше!

Анджеліна завжди їла уривками, харчувалася всухом'ятку і воліла жити на перекусах, що складаються з горіхів і ягід. Тепер, як запевняють інсайдери, її харчові звички стали тільки гіршими.

Вона досягла ваги, яка просто небезпечна для життя

- коментує нью-йоркський терапевт Стюарт Фішер.

Анджеліна дуже переживає через те, як просувається розлучення. Особливо її виводить із себе той факт, що з Бреда Пітта нещодавно було знято звинувачення в насильстві над дітьми. ФБР офіційно закрило розслідування інциденту в літаку, коли актор посварився зі своїм 15-річним сином Меддоксом.

Анджеліна настільки зла на Бреда, що навіть не дозволила йому побачитися з дітьми на день Подяки. Свято Пітт провів на тропічних островах Терк і Кайкос в Карибському морі. Компанію йому склав близький друг. І це не жінка, а чоловік.

До речі, Пітт теж помітно схуд за останні два місяці. За словами оточення, він втратив 9 кілограмів.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова поділилась у Instagram черговими фото, завдяки яким можна зрозуміти, як вона проводить свої вихідні.

Як повідомляв Znaj.ua, легендарна співачка, примадонна російської естради Алла Пугачова з'явилася на Ризькому вокзалі в Москві, куди вона приїхала після відпустки в Прибалтиці.

Також Znaj.ua писав про те, що в черговий раз популярна українська співачка Ані Лорак зворушила своїх фанатів новим відвертим знімком.