Стало відомо, що учасниця гурту "ВІА Гра" Анастасія Кожевникова, яка 24 серпня вийшла заміж, не продовжуватиме контракт з групою.

Про це стало відомо з програми "Світське життя", передає ТСН.

Як додала співачка, контракт з групою закінчується 2 вересня, а після цього вона займеться сольною кар'єрою. Саме тому молодята не поїдуть в медовий місяць.

Її чоловік Кирило був безпосереднім учасником цього рішення. Варто згадати, що в інтерв'ю Кожевникова вже говорила, що її обранець не в захваті від концепції групи.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Забавно, що саме чоловік співачки стане її продюсером, незважаючи на те, що раніше він займався продажем какао-бобів, і досвіду в шоу-бізнесі у нього немає.

Також Кожевникова сказала журналістам, що продюсер "ВІА Гри" Костянтин Меладзе Не проти її рішення.

До слова, концерт групи U2 в Берліні скасували через те, що вокаліст Боно несподівано втратив голос просто під час виступу.

Про це повідомляє ВВС Україна.

"Боно був у чудовій формі напередодні концерту. Всі ми з нетерпінням очікували другої ночі в Берліні, але після декількох пісень він повністю втратив голос ... Ми не знаємо, що сталося, тому звернулися за медичною консультацією", - йдеться в заяві U2.

Як зазначається, ірландська група встигла зіграти кілька пісень, а потім співак вибачився перед глядачами і заявив: "Я думаю, ми не можемо продовжувати. Це неправильно по відношенню до вас".
Спочатку людям повідомили, що буде коротка пауза, але пізніше заявили про завершення концерту.

За словами деяких фанів, на голос Боно могли вплинути димові машини. "Під час четвертої пісні, Red Flag Day, голос Боно почав пропадати - він сказав, що це пов'язано з димом, який запустили", - розповів фанат U2 Пол Джонс.

Нагадаємо, стало відомо, що в неділю, 2 вересня, американські ЗМІ повідомили про загибель відомого музиканта Майка Кеннеді.

Як повідомляв Znaj.ua, нещодавно українські зірки показали стильні вбрання на відкритті найяскравішій модній події осені - Ukrainian Fashion Week-SS19.

Також Znaj.ua писав про те, що відома російська акторка 16-річна Катерина Старшова, зірка популярного серіалу "Татусеві дочки" показала в Instagram досить відверті фотографії з відпочинку у Сан-Марино.