Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Знаменитість наполегливо тренується, тому часто показує розкішні форми, особливо масивну п'яту точку. Також у дівчини є власний бренд купальників та спортивної форми, яку вона рекламує виключно на собі.

"Знову в продажу! Середньої посадки, м'які і добре тягнуться!", - похвалила власний товар Чері. За 15 годин кадр набрав 156 тис. лайків, а фанати залишилися в захваті. Багато хто взялися засипати Ану компліментами, називаючи її сідниці персиком, а саму модель - бомбою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників. Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднається до її приватної сторінки та экслюзивному Snapchat, не безкоштовно, звичайно. А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще