Буквально днями 21-річну Instagram-зірку, міліардерку Кайлі Дженнер і її бойфренда, американського репера Тревіса Скотта папараці помітили в Малібу. Так, парочка була на побаченні.

З соціальних мереж відразу розлетілися фотографії, на яких Кайлі і Тревіс обіймаючись виходять з ресторану.

Варто відзначити, що закохані почали зустрічатися в квітні 2017-го, відразу після того, як телезірка розлучилася з популярним репером Тайгою. А вже в січні цього року Дженнер і Скотт стали батьками. Після народження доньки Стормі закохані стали все частіше з'являтися на публіці і навіть ходити на офіційні заходи разом.

Дивіться сюжет про побачення Кайлі і Тревіса:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Наголошується, що світська левиця і зірка шоу "Сімейство Кардаш'ян" Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram новим пікантним образом. Після дня народження знаменитість перефарбувалася із брюнетки в платинову блондинку і стала частіше носити рожеве. Нещодавно дівчина позувала в коротенькому білому топіку і вінілових рожевих штанях, потішив фанатів.

За 3 години кадр набрав майже 1,3 мільйонів лайків. Шанувальникам дуже припали до душі яскраві штани Кайлі, а багато хто також відзначили, що дівчина все більше нагадує свою знамениту сестру Кім Кардаш'ян.

Кайлі Дженнер вперше показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі. Також знаменитість прорекламувала спрей для автозасмаги відомого австралійського бренду, позуючи в одному тільки білому відвертому купальнику. А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.

Нагадаємо, що 21-річна Кайлі Дженнер славиться своїми апетитними формами. Однак на останньому знімку в Instagram знамениті стегна зірки реаліті-шоу виглядали набагато менш пишними, ніж зазвичай.

Як повідомляв портал Знай.uа, світська левиця і зірка шоу "Сімейство Кардаш'ян" Кайлі Дженнер вперше знялася для обкладинки Vogue Australia.

Також портал Знай.uа писав, що Кайлі Дженнер опублікувала нове фото в соцмережі. Так, зірка присіла біля ліжка, надягнувши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти.