Навіть незважаючи на те, що літо вже офіційно закінчилося, популярний український виконавець Потап (Олексій Потапенко) продовжує плавати в басейні, засмагати і насолоджуватися відпусткою у колі сім'ї.

Так, днями знаменитий репер опублікував у своєму Instagram-акаунті зворушливу сімейну фотографію, на якій позує разом зі своїм батьком і сином.

Шанувальники в соціальній мережі відразу відзначили мужність і серйозність компанії, однак знімок настільки милий, що так і хочеться сказати "мімімі".

фото Instagram:@realpotap

До речі, в мережі вже який місяць не вщухають розмови про весілля зірок, а не так давно Олексій Потапенко раптово заявив, що вільний і шукає свою другу половинку. Однак, найбільш уважні фанати екс-дуету запевняють, що Потап і Настя вже одружені, і як доказ приводять це фото.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На знімку Настя позує в білій сукні, дуже схожу на весільну, а на безіменному пальці її правої руки красується те саме кільце, яке ми вже бачили в мікроблозі співачки. Потап також одягнений досить офіційно – в костюм. Крім того, зірки тримаються за руки. За словами прихильників зірок, одруження Потапа і Насті відбулося у 2017 році в Лос-Анджелесі.

Раніше повідомлялося, що Потап і Настя Каменських проводять відпустку разом. Так, свої канікули Каменських проводить зі своїм колишнім партнером по сцені і продюсером Потапом. Парі наполегливо приписують роман та спільне проживання, але артисти ці чутки жодного разу не підтвердили.

Примітно, що Потап геолокацію на своїх фотографіях не зазначає, але постійно в підписах додає фрази італійською. Каменських ж опублікувала знімок, на якому вона позує в купальнику на палубі яхти.

Нагадаємо, що Олексій Потапенко, більш відомий як "Потап", закликав передплатників голосувати за нього.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських періодично з'являється на публіці з перстнем, який нагадує обручку, однак коментувати свої стосунки з Потапом відмовляється.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських поділилася з шанувальниками інтимної фантазією.