Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз прорекламувати власний бренд купальників, вибравши для цього свій улюблений з леопардовим принтом. Так, дівчина виклала відео ідеальної фігури, забавно потрусившись у кадрі.

"Знову в наявності леопард. Посилання на магазин в профілі. @inamorataswim", -лаконічно підписала ролик Ратаковскі. За 17 годин пост набрав майже 2,9 млн. переглядів, а фанати залишилися в захваті. Шанувальники почали розхвалювати пишні груди і пружні сідниці, називаючи їх "персиками", "вишеньками" і "диньками".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону. Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників. А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру в бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще