Суд відмовився висувати обвинувачення у справах, які датуються початком 90-х через їх строк давності американським акторам Кевіну Спейсі і Стівену Сігалу. Про це повідомляє портал TMZ.

Суд Лос-Анджелеса відмовився висувати звинувачення по їх справах, тому що інциденти мали місце на початку 90-х, більше 25 років тому.

спейсі

У випадку зі Спейсі йдеться про інцидент, який відбувся в 1992 році, а з Сігалом - 1993.

Прокурори переконують, що в таких випадках зібрати доказову базу проти зловмисників дуже складно, адже ні свідків, ні яких-небудь фактів, що підтверджують заяви жертв сексуального насильства, неможливо знайти.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Проти Кевіна Спейсі все ще триває розслідування через нові випадки сексуального насильства, в тому числі і у Великобританії. В цілому більше 30 чоловіків стверджують, що стали жертвами сексуальних домагань з боку актора.

Подробиці справи Сігала невідомі - про те, що окружна прокуратура Лос-Анджелеса веде розслідування стало відомо після того, як він отримав роботу в МЗС РФ.

Раніше ми писали про те, що знаменитий австралійський актор Гай Пірс поскаржився, що під час роботи над фільмом "Секрети Лос-Анджелеса" ("LA Confidential") в 1997 році особисто зіткнувся з розпусним актором Кевіном Спейсі. Про це пише австралійський канал GWN7, який відверто поговорив з актором на пікантні теми.

Також ми раніше повідомляли про те, що у жовтні 2017 року навколо популярного актора спалахнув скандал. Актор Ентоні Репп звинуватив Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях. За словами передбачуваної жертви, інцидент стався в 80-х роках, коли чоловік був неповнолітнім.

Кевін Спейсі нещодавно зізнався, що компанія Netflix попросила його не з'являтися на знімальному майданчику.

Нагадаємо, Кевін Спейсі розповів, чи є життя після звинувачень і камінг-ауту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", відомий актор поскаржився на розпусного Спейсі.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, зірка "Друзів" Девід Швіммер, який зіграв Роса в серіалі, запустив флешмоб проти сексуальних домагань.