13 серпня стало відомо, що Лера Кудрявцева народила дитину хокеїстові Ігорю Макарову. Зірка викликала шквал критики, через місяць коли покинула дочку заради фестивалю "Нова хвиля".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Напередодні в Сочі стартувала "Нова хвиля". Лера Кудрявцева за традицією стала ведучою конкурсу молодих виконавців, заради чого їй довелося залишити немовля.

На своїй сторінці в інстаграме Кудрявцева виклала фото і відео з церемонії відкриття "Нової хвилі". Співведучим зірки став Андрій Малахов.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Деякі користувачі мережі розкритикували Кудрявцеву за те, що заради доньки вона не змогла пожертвувати улюбленою роботою.

Дівчинку, якій немає і місяця, вона залишила зі своїм чоловіком Ігорем Макаровим і нянею, а сама відправилася на "Нову хвилю" з її великою кількістю вечірок і різноманітними розвагами.

"Навіщо народжувала, коли робота важливіше? Адже й місяця не минуло (", "Уже в строю? Ну і швидкість) головне народила, на няню зіпхнули і знову працювати", "Нова Хвиля вже набридла, одне і теж кожен рік, тільки наряди нові, а Лера швидко оговталася після пологів, шкода дитину, що не у маминих грудей!!!" - пишуть користувачі мережі.

Варто відзначити, що відома 47-річна російська телеведуча Лєра Кудрявцева поділилася з фанатами радісною новиною. Жінка стала мамою вдруге.

У понеділок, 13 серпня, Кудрявцева опублікувала фото ніжки своєї дитини в Instagram, яку підписала: "Донечка". Буквально за годину знімок вже набрав майже 170 тисяч лайків.

Шанувальники телеведучої вітають її з цією радісною подією в коментарях.

"Яке щастя! Від душі вітаємо з народженням янголятка! Здоров'я і щастя Вашій родині!", "Господи!!! Яке щастя! Дуже рада за вас! Вітаю!", "Вітаємо батьків з народженням донечки! Нехай росте здоровою і щасливою дівчинкою!", - вітають фанати.

Відомо, що 47-річна теледіва народила в одній з підмосковних клінік. Батьком дитини є коханий Кудрявцевої - російський хокеїст Ігор Макаров, який грає за "Салават Юлаєв". Нинішній чоловік Лери всього на три роки старший за свого пасинка.

А за п'ять днів до пологів Лєри Кудрявцевої в її родині сталося ще одне поповнення. Дружина її дорослого сина Жана, якому 28 років, народила сина. Так що бабусею телеведуча стала раніше, ніж мамою вдруге.

При цьому Кудрявцева довгий час приховувала свою вагітність. Відомо, що зірка давно мріяла про материнство і ретельно готувалася до пологів. Вона радилася в передплатниками у соціальних мережах щодо щеплень і майбутніх кандидатур на посаду няні.

Популярна ведуча Лєра Кудрявцева, яка ось-ось стане мамою вдруге, також одночасно чекає появи онуків. Стало відомо, що невістка Кудрявцевої народить їй онука.

Лера Кудрявцева стала мамою вдруге

Нагадаємо, вагітна Лера Кудрявцева готується стати бабусею.

Як повідомляв "Знай.ua", Кудрявцева показала, яка вона ягідка в свої 45.

Також "Знай.ua" писав, що Седокова присвятила статтю хейтерам.