У середу, 5 вересня, популярний стрімінговий сервіс Netflix опублікував тизер фінального шостого сезону американського серіалу "Картковий будиночок". Відзначається, що в ньому показали долю "46-го президента США Френсіса Андервуда".

Відповідне відео опубліковано на відеохостингу Youtube.

Так, у відеоролику можна спостерігати могилу Андервуда. Як відомо в серіалі роль 46-го президента Сполучених Штатів грав скандальний голлівудський актор Кевін Спейсі. Він був відсторонений від зйомок за підозрою в сексуальних домаганнях.

Творці "Карткового будиночка" раніше повідомляли, що в шостому сезоні не буде героя Спейсі, однак не уточнювали, що з ним трапиться. При цьому головною героїнею шостого сезону стане Клер Андервуд (у виконанні актриси Робін Райт) — вдова, як тепер зрозуміло, Френка Андервуда.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що довгоочікувана прем'єра фінального сезону "Карткового будиночка" відбудеться на Netflix 2 листопада цього року.

Раніше повідомлялося, що проти Кевіна Спейсі все ще триває розслідування через нові випадки сексуального насильства, в тому числі і у Великобританії. В цілому більше 30 чоловіків стверджують, що стали жертвами сексуальних домагань з боку актора.

Так, у жовтні 2017 року навколо популярного актора спалахнув скандал. Актор Ентоні Репп звинуватив Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях. За словами передбачуваної жертви, інцидент стався в 80-х роках, коли чоловік був неповнолітнім.

Кевіна Спейсі в Картковому будиночку

Нагадаємо, Кевін Спейсі нещодавно зізнався, що компанія Netflix попросила його не з'являтися на знімальному майданчику. Камінг-аут Спейсі, однак, шокував публіку не менше, ніж скандал з Харві Вайнштейном. Також відомий актор отримав звинувачення в харрасменті.

Як повідомляв портал Знай.uа відомий актор поскаржився на розпусного Спейсі.

Також портал Знай.uа писав, що вийшов перший фільм з Кевіном Спейсі після звинувачень актора в сексуальних домаганнях. Стрічка провалилася в прокаті.