Черговий сезон романтичного проекту "Холостяк" стартує в Україні у березні 2019 року. Це буде 9 за рахунком вихід реаліті-шоу.

Головний герой нового сезону Нікіта Добринін дав перше інтерв'ю та відверто розповів, яку дівчину шукає і чого очікує від проекту. Про це повідомляє СТБ.

Відомий телеведучий Нікіта Добринін, який може похизуватись значними успіхами у кар'єрі, вирішив шукати своє кохання на проекті "Холостяк".

"Я дуже довго йшов до того, щоб стати успішним у своїй роботі, робив максимум для того, щоб досягти того рівня, який у мене є. Але я розумію, що щастя не тільки в роботі і грошах, що я потребую чогось більшого, потребую турботи і тепла. Саме заради цього я прийшов на проект",– розповів Нікіта Добринін

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

В перший день зйомок ведучий попрощається з 10 претендентками на участь у шоу. За словами Нікіти Добриніна, зробити правильний вибір допоможе йому інтуїція. Окрім цього, ведучий зізнався, яку саме дівчину він шукатиме на проекті.

"Думаю, я легко зможу розгледіти щирих дівчат, з якими мені б хотілося продовжити спілкування. Перше, на що я зазвичай звертаю увагу – це посмішка і очі. В очах можна прочитати настрій в цей момент і домалювати собі подальшу картину нашого знайомства", – зазначив Нікіта Добринін.

Також, за словами ведучого, для нього має значення почуття гумору та апетит претендентки на його серце, адже, як це не дивно, Нікіта Добринін любить, коли "дівчата їдять і не соромляться цього, і не розповідають, що харчуються кульбабами і п'ють воду".

А от єдине, чого не терпить новий "Холостяк" – це лицемірства, тому тільки щирі дівчата зможуть потрапити до наступного етапу шоу.

Нагадаємо, вперше за всю історію романтичного шоу "Холостяк глядачам самим запропонували обрати на цю роль гідного претендента.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостяк-8" Рожден Анусі заявив, що зробив неправильний вибір у фіналі шоу.

Також "Знай.ua" писав, що Микита Добринін потрапив до рейтингу відомого британського видання GQ - редактори назвали його одним з найстильніших чоловіків.