Нещодавно учасниця цьогорічного "Євробачення" Юлія Самойлова відкрито заявила про намір виїхати з Росії. З цього приводу виникли численні чутки, але співачка вирішила пояснити причину таких планів.


Еміграція Самойлової


Представниця артистки Світлана Караерова зазначила: Самойлова могла отримати запрошення пройти курс лікування від однієї з європейських клінік.

"У той період, коли ми готувалися до "Євробачення", ми постійно спілкувалися ... Я з нею в дуже хороших відносинах. Це переїзд до Європи в принципі можливий - у неї таке рідкісне захворювання, що, може бути, їй зробили пропозицію від клініки. Вона може заявити насправді все що завгодно. Вона дівчина амбітна, яка вміє досягати поставлених цілей", - прокоментувала вона.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Як відомо, Самойлова відвідувала окупований Російською Федерацією Крим, всупереч законодавства України. Це підтвердили в Росії. Антон Геращенко опублікував свою версію на своїй сторінці в Facebook, де назвав висунення Юлії зрежисованим, оскільки в Кремлі знали про відвідини співачкою окупованого Криму.


Супервайзер "Євробачення" Йон Ула Санд повідомив на прес-конференції, що приймуть будь-які рішення України і що рішення пускати чи не пускати росіянку в Україну буде залежати лише від України. В'ячеслав Кириленко тоді ж оголосив, що "ситуація з Самойловою потребує додаткового вивчення", чим українські служби зараз і займаються .


22 березня 2017 року Служба безпеки України прийняла офіційне рішення про заборону в'їзду Юлії Самойловій на територію України на три роки, зважаючи на антизаконне відвідування нею анексованої території Криму.


Дивіться: Самойлова про еміграцію з Росії


Нагадаємо, учасниця "Євробачення 2018" від Росії Юлія Самойлова зробила гучну заяву.
Як повідомляв Знай.ua, Кіркоров разом із дітьми відвідав фестиваль у Сочі.
Також Знай.ua писав, "холостяк" 9 сезону розповів, які дівчата йому імпонують.